close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Zase další nudný zápisek? A nebo ne?

14. srpna 2009 v 14:55 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Tak se zase pouštím do psaní dalšího článku, i když nevím, jestli to má smysl. Snad vám někomu moje příběhy k něčemu budou, zvlášť těm, co by řešili podobný problém.
Reklama


Podle anketky v minulém článku si ho od jeho vydání přečetli 3 lidi, za tuto dobu navštívilo blog 35 lidí. Takže si ho přečetl víceméně každý 10. člověk (mimo těch co nehlasovali v anketce). Toť trochu statistik, a teď se pustím do článku. A věřte, že nebýt jedné osůbky, co mi psaní do blogu připomíná, tak bych tady v poslední době opravdu tak často nový článek neměla...

Dnes to bude stručný článek. Relativně (což znamená oproti minulým stavům). Vezmu vlastně jen čtvrtek, kdy jsem byla s mamkou u Hanky Fifkové, protože vlastně není co jiného psát. Nebudu tu popisovat cestu vlakem, dobíhání vlaků při přestupu, spaní ve vlaku (cizím lidem na rameni :-P), atd., protože bych se opakovala.

K Hance jsem jako "správná zmatkářka" přišla o hodinu a čtvrt dřív, než bylo původně naplánováno (asi jsem si to špatně napsala :-?). Tak jsme si šly ještě dát kafčo. :-) Hanka byla zas, jako obvykle, velmi milá :-) A snažila se mamce vysvětlit, co je to transsexualita. Snad ji to nějak vysvětlila, jinak mi dala doporučení na další vyšetření, takže mi všechny "psycho testy" asi dopadly dobře :-), a kontakty na další doktory. Takže se musím příští týden začít objednávat.

Mamka z toho byla asi trochu "přejetá", myslela si totiž, že mi to snad přes Hanku nějak "rozmluví". :-D Promiňte, ale pojmu "rozmluvit někomu diagnistikovanou transsexualitu" se musím smát. :-D Ale co, myslím že se s tím začíná smiřovat, a bude to v poho. :-)

Jinak s kámoškou jsme asi na Skypu přešli na novou technologii jménem Videohovory. :-) Ale zatím jen s ní! :-P That's all! Říkala jsem že to bude stručnější! :-P
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist